Gesponsorde infosites

Bij elk product hoort een verhaal. Wij helpen met het vertellen van dat verhaal. Onze gesponsorde infosites zorgen voor meer repeat traffic en een hogere conversie.

iStock-540566958.jpg

Infosite

 

Een New Media Publishing infosite is een informatieve website over een specifiek onderwerp. De website wordt gesponsord door een hoofdsponsor en eventueel door een subsponsor.

New Media Publishing beheert de infosite, schrijft of bewerkt de teksten en zorgt voor beeldmateriaal. New Media Publishing is eindverantwoordelijk voor de redactie en is de eigenaar van de domeinnaam.

Doel

Een New Media Publishing infosite is een goede plek om uw bedrijf in het zonnetje te zetten. Voor uw (potentiële) klanten is de infosite een bron van informatie.

Gebruik de infosite voor het werven van nieuwe klanten, het opnieuw activeren van oude contacten en het onderhouden van bestaande relaties.

Een infosite ondersteunt uw SEO strategie, maakt uw e-mailcampagnes effectiever en zorgt voor meer repeat traffic op uw website.

Hoofdsponsor

De hoofdsponsor kan onder de eigen bedrijfsnaam op de website publiceren, heeft vetorecht en behoudt het copyright op alle artikelen die onder de eigen bedrijfsnaam zijn gepubliceerd.

De hoofdsponsor kan er na een jaar voor kiezen om de samenwerking te beëindigen. Alle verwijzingen en links naar de hoofdsponsor worden dan verwijderd.

 

Bij het beëindigen van de samenwerking mag de domeinnaam gedurende een periode van vier jaar niet voor een directe concurrent van de hoofdsponsor worden ingezet.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om alleen de actieve samenwerking te beëindigen. De hoofdsponsor betaalt dan een bedrag per jaar voor het onderhoud van de website, maar betaalt niet meer voor content creation en redactioneel werk.

Subsponsor

New Media Publishing en de hoofdsponsor kunnen in overleg besluiten om de website open te stellen voor een subsponsor. Een subsponsor is een klant of leverancier van de hoofdsponsor, of levert een aanvullend product.

De combinatie van een hoofdsponsor en een subsponsor leent zich goed voor joint promotion.

Techniek

Bij het maken van een infosite wordt een cloud-based web development service van een (grote) derde partij gebruikt. Dit betekent dat een sponsor eventueel de infosite kan overnemen en zelf kan beheren.