top of page

Infosites

Onze gesponsorde infosites ondersteunen uw verkoopteam en zorgen voor een hogere conversie op uw eigen website.

iStock-540566958.jpg

Infosite

Een infosite is een informatieve website over een specifiek onderwerp. Elke infosite heeft een sponsor.

Nieuw Holland Marketing beheert de infosite, schrijft de teksten en zorgt voor beeldmateriaal.

De sponsor kan indien gewenst onder de eigen bedrijfsnaam op de infosite publiceren. Nieuw Holland Marketing is eindverantwoordelijk voor de redactie.

Doel

Een infosite is een goede plek om uw bedrijf in het zonnetje te zetten. Voor uw (potentiële) klanten is de infosite een bron van informatie.

Gebruik de infosite om uw verkoopteam te ondersteunen, het werven van nieuwe klanten, het opnieuw activeren van oude contacten en het onderhouden van bestaande relaties.

Social media

Een infosite kan gebruikt worden voor het opzetten van een social media campagne. Vraag naar de mogelijkheden; wij vertellen u graag meer.

Sponsor

De sponsor kan onder de eigen bedrijfsnaam op de infosite publiceren, heeft vetorecht en behoudt het copyright op alle artikelen die onder de eigen bedrijfsnaam zijn gepubliceerd.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de actieve samenwerking te beëindigen. De hoofdsponsor betaalt dan een klein bedrag per jaar voor het onderhoud van de website, maar betaalt niet meer voor content creation en redactioneel werk. Eventueel kan de sponsor de infosite overnemen en zelf beheren.

Techniek

Bij het maken van een infosite wordt een cloud-based web development service van een (grote) derde partij gebruikt.

De website kan daarom door elke kundige marketeer worden onderhouden, ook als deze geen technische kennis heeft. Hierdoor is de continuïteit van de infosite gewaarborgd.
 

bottom of page